SISTEM MENAXHIMI PER AGJENSINE TUAJ! - Shfytezoni te mirat e Sistemit Agjensia.com FALAS

OFERTE FALAS DHE ME DATABASE TE DEDIKUAR DHE DOMAIN PER BIZNESIN TUAJ

PAKETA I - Nje muaj falas 20€/muaj
- Vetem DSR TSR dhe Raport - SHARE
- 1 Muaj FALAS per Test ose 100 bileta
. Modulet TSR dhe DSR dhe Raporte
- Share Database domain agjensia.com
PAKETA II - 60€/muaj
- Me 4 Module me DB te Dedikuar
- Domain + Cloud Hosting + WebMail
- Database e DEDIKUAR + Backup
. Mirembajtje + Suport Online
PAKETA III - 120€/Muaj
- 6 Module me DB te Dedikuar
- Domain + Cloud Hosting + WebMail
- Database e DEDIKUAR + Backup
- Mirembajtje + Suport Online

MER NJE SISTEM PER MENAXHIMIN E AGJENSISE TRAVEL AND TOURS

DATABASE SHARE eshte FALAS me Domain Agjensia.com dhe 3 Automjete per 1 muaj ose mbi 100 bileta.
Vetem Sistemi AGJENSIA.com TSR/DSR per Regjistrim Shitje eshte Falas 100% Hap nje llogari dhe fillo po sot me pune!
Sitemet tjere per Financen,Moduli B2B dhe Moduli Arka jane me pagese per te gjitha LINJA TOKESORE, DETARE, AJRORE eshte me pagese, Demonstrimi i Sisteme Online per Student ose Punetor ne Agjensi. shiko ne MENU te gjitha te dhenat shtese mbi pedorimin e sistemit. Si dhe Video Demostrimin mbi perdorimiin e Sistemin si dhe Katalogi i Perdorimit
HYRJE NE SYSTEM
Username :
Password :
Regjistrohu!

REGJISTROHU!


- Fillimisht Regjistrohu ne sistem!
- Identifikohu dhe hyr ne panelin e menaxhimit.
- Mund te krijoni llogari per secilin punetor.
- Kontrolloni i plot i biletimeve
- Module shtese ne menu kryesore...

LISTA E SHERBIMEVE FALAS!

- DATABASE I BILETAVE DHE LISTAT
- RAPORTI DSR I BILETAVE
- RAPORTI TSR I BILETAVE
- RAPORTI PER KOMPANI UDHETIM LISTA
- RAPORTI I SHITJEVE PER KOMPANI
- RAPORTI I SHITJEVE PER AGJENT
- RAPORTI I SHITJEVE AGJENT ME GRAFIKE
- RAPORTI I SHITJE NDER VITE E MUAJ
- RAPORTI I SHITJE ME GRAFIKE
- PA LIMITE NE DESTINACIONOE
- PA LIMITE NE USER PERDORUES

ZONA MARKETING!


MODULE ME PAGESE PJESERISHT
- ARKA ME 5.000 REGJISTRIME FALAS
- AUTOMJETE NOTIFIKIM 3 AUTO FALAS
- B2B AGJENSI TO AGJENSI
Sistemet Online Ofrohen per Testim Demostrues Falas nga Kompania e Programimit ALBASP.com