Formulari regjistrimit
Username :
Password : Show
Emri Mbiemri :
Agjensia :
Qyteti :
Shteti :
Telefon :
Email :
Web Site:
Emri Biznesit:
Shuma 5 + 4 = * jep rezultatin
KATEGORIA :
A pranoni bashkpunim ne Agjensite tjera ?
Bashkpunim :
Referal ID :
Sigurohuni qe te gjitha te dhenat jane dhene ashtu sic kerkohet, ky regjistrim eshte i rendesishem sepse cdo gje do ngarkohen me kete emer perdorues.
SHENIME MBI REGJISTRIMIN
Agjensia.com Ju informon se te gjitha Te dhenat nuk perdoren per asgje tjeter vetem per sistemin agjensia.com
Ne ofrojme sherbimin falas mbi modulet falas per regjistrimin dhe kontrollimin e shitjeve qellimi qe te sigurojme te dhenat tuaja dhe regjistrimi i biletave te shitura te grumbullohet ne nje vend per efekt kontrolli te shitjeve.
Ne ofrojme kete sherbim falas dhe ky sherbim do te jete gjithmon falas, modulet tjere qe ne te ardhmen do jene me nje pagese per postim qe te ofrohet si sherbim agjensive tjera.
Modulet me pagese do jene vetem per kompanit qe ofrojne sherbime kurse per agjensite gjithmon do jene falas. Per modulet tjere nuk keni nevoj te beni ndonje regjistrim sistemi behet update dhe per cfardo ndryshimi do te informoheni.
Kerkojme bashkpunim me gjithe ato agjesite mbi kerkesen e tyre duke kerkuar module shtese apo ide shtese ne sistem.
Per cfardo mund te na shkruani ne email [email protected]. Ose direkt ne modulin e sugjerimeve.
SHERBIMI FALAS 100% !
Te gjitha agjensite me mundesi e regjistrimin e shitjeve per DSR dhe TSR ne nje Sistem per Raportime te sakta.
Dicka me favore eshte sepse AGJENSIA jep ate qe ka dhe kerkon ATE qe nuk e ka, Ky sistem eshte ne favor per pronarin e Agjensise qe ka me shume se 1 kompjuter apo me shume se 1 punetor, per punetoret qe te gjitha regjistrimet te grumbullohen ne nje vend.

Ç'far perfitoni nga Agjensia.com ? Sistemi Online Agjensia ofron sherbim 100% falas per te gjithe agjensite Shqiptare. Sherbimi per regjistrim dhe kontroll online per te gjitha veprimet qe kryen ne multi agjensi
- Pa Limite PERDORUES (Admin Klient)
- Pa Limite AGJENSI ne Regjistrim.
- Pa Limite KERKIME ne database
- Pa Limite RAPORTE per TSR/DSR
- Garantojme 99.9% Online
- Pa Limit Traffic me 1Giga
- Te gjitha ne SSD ne Cloud
KRIJO NJE LLOGARI >