VIDEO REGJISTRIMIT

VIDEO PUNES

VIDEO DEMOSTRUESE PER PERDORIMIN E SISTEMIT !
- Fillimisht duhet te REGJISTROHUNI !
- Pas REGJISTRIMIT krijo LLOGARI per punetoret.
- Pas LLOGARIT per punetoret beje nje regjistrim shitje
- Pas KRIJO RAPORTE TSR dhe DSR
- Nese paraqitet ndonje PROBLEM RAPORTONI JU LUTEM!

SHERBIMI FALAS 100% !
Te gjitha agjensite me mundesi e regjistrimin e shitjeve per DSR dhe TSR ne nje Sistem per Raportime te sakta.
Dicka me favore eshte sepse AGJENSIA jep ate qe ka dhe kerkon ATE qe nuk e ka, Ky sistem eshte ne favor per pronarin e Agjensise qe ka me shume se 1 kompjuter apo me shume se 1 punetor, per punetoret qe te gjitha regjistrimet te grumbullohen ne nje vend.

Ç'far perfitoni nga Agjensia.com ? Sistemi Online Agjensia ofron sherbim 100% falas per te gjithe agjensite Shqiptare. Sherbimi per regjistrim dhe kontroll online per te gjitha veprimet qe kryen ne multi agjensi
- Pa Limite PERDORUES (Admin Klient)
- Pa Limite AGJENSI ne Regjistrim.
- Pa Limite KERKIME ne database
- Pa Limite RAPORTE per TSR/DSR
- Garantojme 99.9% Online
- Pa Limit Traffic me 1Giga
- Te gjitha ne SSD ne Cloud
KRIJO NJE LLOGARI >