SHERBIMI FALAS 100% !
Te gjitha agjensite me mundesi e regjistrimin te shitjeve per DSR ( Shitjet Ditore ) dhe TSR ( Ticket Sales Report ) Raport i shitjeve te gjitha biletave ne nje Sistem per Raportime te sakta.
Dicka me favore eshte sepse AGJENSIA jep ate qe ka dhe kerkon ATE qe nuk e ka, Ky sistem eshte ne favor per pronarin e Agjensise qe ka me shume se 1 kompjuter apo me shume se 1 punetor, per punetoret qe te gjitha regjistrimet te grumbullohen ne nje vend.
Sistemi Online Agjensia ofron sherbim 100% falas per te gjithe agjensite Shqiptare.
Sherbimi per regjistrim dhe kontroll online per te gjitha veprimet qe kryen ne multi agjensi
- Pa Limite PERDORUES ( Username Admin dhe Subadmin )
- Pa Limite AGJENSI qe do regjistroni per bashkpunim apo shitje.
- Pa Limite KERKIME ne database
- Pa Limite RAPORTE per gjendje.
Mjafton vetem te krijoni nje LLOGARI ne Agjensia.com dhe t'i perfitoni te gjitha keto.

Çfar perfitoni nga Agjensia.com
- Krijimin e Llogarise Administrative dhe Krijimin e Agjenteve per Agjensinte Tuaj.
- Panel per Shitje Bileta Tokesore, Ajrore dhe Detare
- Panel per Shitje Bileta per Siguracione
- Panel per Shitje per Paketa Turistike
- Panel per Shitje per Makina me Qira
- Raport per Shitje per Komapnia Shitje ( DSR per Kompani dhe TSR per Kompani )
- Raport per Shitje per Klient nga Data ne Date.
- Raport per Shitje per Gjitha Klienteve nga Data ne Date
- Raport per Shitje Ditore
- Raport per Pasagjeret ne Nisje.
- Editor per Ndryshimin e Statusit te Shitjes se Biletave.
- Raport Financiar per gjitha Shitjet ne Sistem.

Si dhe Module Shtese ( Me Pagese ) me Menaxhim te Kompletuar
- Modul per Shpenzimet ne Agjensi dhe Raport per gjitha Shpenzimet.
- Modul per Mjetet dhe Alert per informacion per ndrym Vaji dhe Filtra ( Servisin e Makines )
- Modul per Shoferat dhe Alert per Scadimin e Dokumentacioneve Licensa Leja Qarkullimit etj.
Ç'far perfitoni nga Agjensia.com ? Sistemi Online Agjensia ofron sherbim 100% falas per te gjithe agjensite Shqiptare. Sherbimi per regjistrim dhe kontroll online per te gjitha veprimet qe kryen ne multi agjensi
- Pa Limite PERDORUES (Admin Klient)
- Pa Limite AGJENSI ne Regjistrim.
- Pa Limite KERKIME ne database
- Pa Limite RAPORTE per TSR/DSR
- Garantojme 99.9% Online
- Pa Limit Traffic me 1Giga
- Te gjitha ne SSD ne Cloud
KRIJO NJE LLOGARI

MODULE SHTESE
FINANCA - ARKA E AGJENSISE
ME 5.000 REGJISTRIME FALAS
- MANDAT PAGESE
- MANDAT ARGETIMI
- RAPORT ARKE PER USER
- RAPORT ARKE PER KOMPANI

AUTOMJETE NOTIFIKUES FALAS PER 3 AUTOMJETE
- ALERT NITIFIKIMET
- ALERT DATA SKADENCE
- LISTA E DOKUMENTAVE PA LIMITE
- LISTA E AUTOMJEVE 3 FALAS

B2B AGJENSI TO AGJENSI
- NGARKIMI I AGJENTIT
- SHLRYJA DETYRIMIT
- LISTA E NGARKIMEVE
- RAPORTI DSR PER B2B
- SASIA E NGARKIMIT