MANUALI I PERDORIMIT - GATALOGU I MANUALIT

Manualin mund ta shkarkoni si PDF ose mund ta shikoin si KATALOG Liber.

- Shkarko PDF Manualin - MANUALI.PDF

- Hape si Liber Online - KATALOG

MANUALI I PERDORIMIT - GATALOGU I MANUALIT

Ky sherbim eshte online dhe lehte i menaxhueshem i cili kryen disa sherbime per agjensite turistike. Agjensite Turistike pas cfardo sherbimi qe kryen te dhenat e tyre regjistrohen dhe kontrollohen si veprime. Cdo Agjensi Turistike qe te kap klientelen e duhur duhet te shtrihet ne disa pika sherbimi ose ne disa qytet, shume agjensi turistike ne Shqiperi, Tirane jane ne shume vende po i njejti emer. Agjensite te medha nese kryejne sherbime turistike atehere nje agjensi eshte ne STACION shembull ne Stacion te Autobusave ne Airport si dhe ne Qytet apo ne Qytet. Ka shume Agjensi qe jane ne Shume Qytete. Shembull Agjensia UNION TRAVEL ose VAS jane pothuajse ne cdo qytet.
Menaxhimi i nje Agjensie Turistike si baze e punes eshte informacioni dhe raportet e punes qe ajo kryen. Cdo agjensi turistike fokusohet ne nje sherbim dhe insiston te krijoj nje emer mbi sherbimin qe ofron. Shumica e Agjensive fokusohen ne Biletari qe meren me shitjen e biletave ( perpunimin e biletave ) qe nxjerrin nje cmim me te lire dhe me me shume perfitim per agjensine. Cdo pronar i Agjensiste turistike insiston qe ne kohe reale ti shikoj te gjitha ecurite e punes ne orarin e punes se agjensise, kontrollimi i shitjeve te biletave eshte shume i rendesishem sepse nje bilete shitet per nje kohe shume te shpejte edhe procesi i udhetimit eshte shume i shpejte mendo per nje bileta qe shitet ne ITALI me nisje nga TIRANA koha e fluturimit eshte maksimum 2 ore, nese per 2 ore nuk mund te kontrollohet shitja atehere gjasat qe te crregullohet puna eshte shume e madhe. Ne cdo bilete ka DATE dhe ORE ne momentet qe jane te futura DATA dhe ORA duhet te jete shume me rendesi eshte kerkimi i informacionit te klienti si fillimisht Ku do te udhetoni, cilin qytet? Me cilen date ? Cfar bilete Vajtje apo Vajtje ardhje me ndihem e ketyre informacioneve Punetori i Agjensiste gjene CMIMIN me te mire edhe ORARIN e nisjes me te pershtatshem si pergjigje eshte e rendesishme qe te nenvizohen detajet e biletes qe jane shume te rendesishme dhe UDHETARI duhet te informohet me rregulloren e asaj kompania qe mos te behen ndonje gabim. Cdo udhetar duhet te paiset me bilete qoft manuale apo bilete elektronike dhe nga shitesi i biletes te nenvizohen me te verdhe gjerat kryesore si DESTINACIONI DATA dhe ORA NISJES.
Regjistrimi i te dhenave ne Agjensi
Cdo shitje duhet te regjistrohet dhe te kontrollohet per cdo bilete ka nje date SHITJE dhe UDHETIMI nese nje bilete SHITET SOT edhe Data udhetimit eshte pas 3 diteve atehere kemi daten kur ka ble bileten edhe daten e udhetimit, nje agjensi duhet te jet nen kontrolle te plote per klientin e tije qe nga momenti i shitjes se biletes deri ne udhetimin e tije sepse mund te ndodh qe te behet ndonje ndryshim orari shembull ne fluturime per shkak te motit te keq mund te shtyhet fluturimi pas 3 apo 5 ore dhe kompania qe udheton informon agjensine kurse agjensia informon klientin e tije.
Ne Agjensia.com ofron nje mundesi qe e gjitha kjo te behet online. Per nje AGJENSI TURISTIKE qe ka me shume se 2 pika shitje eshte shume funksional sepse CEO i agjensise mund ta kontrolloj 100% punen e tije. Cfar saktesisht kontrollohet nga Agjensia.com

- Regjistrimin e Shitjeve per Disa lloje te biletave.
- Regjistrimin per Linja Tokesore Bileta Autobusi.
- Regjistrimin per Linja Ajrore Bileta me Aeroplan .
- Regjistrimin per Linja Detare Bileta me Traget.
- Regjistrimin per Kompani Sigurimi ( Sigurimi ne udhetim ).
- Regjistrimin per Makina me Qira ( Rent a Car ).
- Regjistrimin per Paketa Turistike.

Raportet qe krijohen nga Agjensia.com

Cdo punetor ne Agjensi Turistike Raporton per punen qe bene cdo dite dhe ky raport eshte per DSR - DAILY SALES RAPORT Raport i Shitjeve Ditore , TSR - Ticket Sales Raport ( Sa bileta ka shitur ) si dhe Raport sa Te Rritur, Sa Femije, Sa Foshnje apo Kafshe ne Udhetim, po e rendeishme eshte mbi DATEN E SHITJES dhe DATEN E UDHETIMIT, nje Menaxher i mire ne Agjensi Turistike menaxhon mire keto DSR dhe TSR si dhe kalendarin e udhetimit. Raportet jane shume te RENDESISHME sepse bazuar nga ato bene pagesat ne Kompani Detyrimeve qe i ngelet kompanise.
Cdo Kompani per Agjensite turistike ofron nga 10% deri 20% ose me vlere fikse ose me kontrate mbi 20% ne varesi te TSR Raportit te Biletave te Shitjeve dhe Shume Totale.

RAPORTET QE KRIJON AGJENSIA TURISTIKE JANE :

- TSR - Ticket Sales Raport - Raport sa bileta jane shitur
- DSR - Daily Sales Raport - Sa vlere shitje eshte bere sot
- Raport - Bileta te shitura me liste sipas kompanive dhe llojin e Biletave.
- Raport - Udhetaret qe udhetojne sot - Te shikoje sa udhetar
- Raport - Sa bileta jane shitur per secilin agjent
- Raport - Sa bileta jane shitur per secilin qytet
- Raport - Vlera Totale per gjithe diten dhe me date te selektuar

Rekomandoj qe te shkarkohet MANUALI i perdorimit i gjithi ne PDF i detajuar mbi ecurine e punes - Shkarko manualin ( DOWNLOAD PDF MANUAL )