LISTA KOMPANIVE QE JANE NE AGJENSIA.com!
KOMPANIA RRUGE KATEGORIA SHTETI
WIZZAIR AIRLINES EU
JETAIR AIRLINES BRS
DRITATRAVEL BUSLINES AL
BLUE PANORAMA AIRLINES EU
Ernest Airlines AIRLINES EU
GNV TRAGETI IT
TOP-LINES BUSLINES AL
METROEURO BUSLINES AL
FIRENZELINES BUSLINES AL
HELIOS TRAVEL BUSLINES AL
ADRIA FERRIES TRAGETI IT
VENTOURIS FERRIES TRAGETI IT
EUROSIG SIGURIME AL
MABA TRAVEL BUSLINES AL
EUROBUS STRUG BUSLINES MK
HAFET TOURS BUSLINES MK
MIROCI TRAVEL BUSLINES KS
ARJANI TRAVEL BUSLINES AL
DEVA TOURS BUSLINES KO
TUI FLY AIRLINES BRS
AIR SEBIA AIRLINES SRB
BOOKING.COM TURISTIKE EU
MIMOZA93 BUSLINES SR
DURMO TOURS BUSLINES MK
SHARR TRAVEL BUSLINES KS
ARBENI TOURS BUSLINES KS
KEI REISEN BUSLINES AL
PEGASUS AIRLINES AIRLINES AL
ANNA TOURS BUSLINES GR
MALESIAREISEN AIRLINES EU
SWISS AIR AIRLINES EU
AIR PRISHTINA AIRLINES KS
AIR MUNICH AIRLINES KS
MARINO BUS BUSLINES IT
ALITALIA AIRLINES IT
ALBA TURIST BUSLINES MK
PERPARIMI TOURS BUSLINES KO
METI KOMERC BUSLINES KO
MEMI REISEN BUSLINES KO
KABASHI TOURS BUSLINES KO
IDO TOURS BUSLINES MK
RYANAIR AIRLINES EG
EASY JET AIRLINES KO
LUFTANSA AIRLINES GER
ADRIA AIRWAYS AIRLINES SLL
TRANS-BAG TURISTIKE EU
SHPRESA AL BUSLINES AL
EXPRES TURS BUSLINES TR
FERRTURS BUSLINES AL
VLLEZERIT THACI BUSLINES KO
AEGA AIRLINES GRI
EUROBUS TR-STR BUSLINES MK
ALMAR-ADA AIRLINES AL
GOOGLE AIRLINES AL
UNINION AIRLINES AL
MASTER KART - DRITA AIRLINES AL
SMART-TRAVEL AIRLINES AL
VAS-TUR TURISTIKE AL
ARMENDI TURS BUSLINES KO
DEBI TURS BUSLINES MK
DRITA KOTORR BUSLINES MN
FLIXBUS BUSLINES GR
MAKINA ME QIRA RENTACAR AL
DRITA OHER BUSLINES AL
MS-TOURS BUSLINES MNE
Confort Travel AIR AIRLINES AL
Confort Travel BUS BUSLINES AL
Confort Travel TRAGET TRAGETI AL
IDO GJERMEANI BUSLINES MK
SHERBIMI FALAS 100% !
Te gjitha agjensite me mundesi e regjistrimin e shitjeve per DSR dhe TSR ne nje Sistem per Raportime te sakta.
Dicka me favore eshte sepse AGJENSIA jep ate qe ka dhe kerkon ATE qe nuk e ka, Ky sistem eshte ne favor per pronarin e Agjensise qe ka me shume se 1 kompjuter apo me shume se 1 punetor, per punetoret qe te gjitha regjistrimet te grumbullohen ne nje vend.

Ç'far perfitoni nga Agjensia.com ? Sistemi Online Agjensia ofron sherbim 100% falas per te gjithe agjensite Shqiptare. Sherbimi per regjistrim dhe kontroll online per te gjitha veprimet qe kryen ne multi agjensi
- Pa Limite PERDORUES (Admin Klient)
- Pa Limite AGJENSI ne Regjistrim.
- Pa Limite KERKIME ne database
- Pa Limite RAPORTE per TSR/DSR
- Garantojme 99.9% Online
- Pa Limit Traffic me 1Giga
- Te gjitha ne SSD ne Cloud
KRIJO NJE LLOGARI >