Page 12 - Agjensia Manuali Perdorimit
P. 12

12 | P a g e -  A g j e n s i a . c o m  -  S i  t ë  p ë r d o r e t  a g j e n s i a . c o m


        DSR - RAPORT I SHITJEVE DITORE


           Raporti qe ndeshemi cdo dite ai i shitjeve ditore pikërisht ky raport është ai qe i jep vlere
        sistemit se nje pronar agjensie fokusohet tek shitja ditore, administatori i sistemit shef te gjitha shitjet te
        bëjne punetorët e tije. Nëse këtë rast kemi ne 1 shitje ndërkohe ka mundësi te kemi shitje tjerë nga
        klient tjere qe tek lista e biletave shfaqen te gjitha. Shitjet ditore shfaqen me nje ngjyre ndryshe nga
        shitjet tjera për te ndodhuar ne menyre autmatike se janë te kesaj dite.
        Me posht po shfaqim një liste REALE qe aktualisht është ne sistem me raporta 100% te sakta për te pare
        se si biletat ditore janë te verdha kurse e ditëve tjera janë te bardha. Ja shembull për te mësuar është
        sepse ne këtë rast kemi bileta PA PAGUAR qe janë me te KUQE punëtori i agjensise ndjek këto bileta dhe
        bene ndryshimin e statusin ne momentin qe pasagjeri bene pagesën.        Ngaqë ne jemi futur si ADMINISTRATOR na shfaqe buttoni me të KUQE X qe është per fshirjen e BILETES
        por ne këtë rast vetëm Administartori kryesor ka drejt për Anulimin e Biletës. Katrore te bardhe janë
        bere vetëm që të mos shfaqen emrat e pasagjëreve ngaqë është privatësi e tyre.


        Pas ç'fardo ndryshimi qe bëjmë në EDITIMIN E BILETES duhet te shtypet butoni RUAJ NDRYSHIMIN.
   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17